Add Some Sense lanceert merkbouwprogramma 'Sense'

Vandaag is het nieuwe merkstrategie bureau Add Some Sense officieel geopend. Het bureau is toegewijd aan het creëren van merken die mensen inspireren en verbinden. Add Some Sense lanceert tevens direct het merkbouwprogramma 'Sense', een programma dat is ontwikkeld met één duidelijk doel voor ogen: organisaties helpen om meer van betekenis te zijn.

 

Add Some Sense is opgericht door merkstrateeg Stephanie Mulder, die eerder merken als D-reizen, Hubo en Koninklijke Oosterhof Holman hielp aan een betekenisvolle positionering of merkcampagne. Stephanie Mulder ziet dat het in onze wereld vol technologie en globalisering steeds meer gaat over getallen en data. En steeds minder over mensen. Met Add Some Sense creëert zij merken die mensen inspireren en raken. “Er is behoefte aan échte verbinding.”, stelt Stephanie.

 

In zes weken een betekenisvolle merkstrategie met het Sense© programma

Paradepaardje van het merkstrategiebureau is het nieuw ontwikkelde merkbouwprogramma, Sense. “Het Sense© programma biedt leiders, ondernemers en eigenaren een holistische benadering van merkbouw en is ontworpen om organisaties te helpen hun merk te ontwikkelen vanuit een dieper niveau van betekenis, gevoel en begrip. Sense dus. Wat resulteert in een diepere band tussen mens en merk.” stelt Stephanie. Met het Sense© programma belooft de merkstrateeg iedere organisatie binnen zes weken te kunnen helpen hun unieke kracht te vinden en een merkstrategie te creëren dat mensen inspireert, emotioneel raakt en een diepere betekenis biedt dan enkel het product of de dienst zelf.

 

Verbinding op basis van gedeelde waarden als sleutel tot succesvolle merkbouw

“Mensen kiezen vanuit emotie, hechten aan karakter en geloven in visie. Daarom is wie je bent en waar je voor staat meer van betekenis dan wat je weet of doet. Alleen een lijstje met USP's is niet voldoende om mensen te raken," zegt de oprichtster van Add Some Sense. "Het is in onze moderne wereld belangrijker dan ooit dat merken vanuit een dieper niveau van betekenis zijn. Verbinden vanuit het hoofd én het hart. Pas dan realiseer je de duurzame merkvoorkeur in onze wereld vol overvloed."

 

Add Some Sense is toegewijd aan het creëren van merken die de wereld inspireren en verbinden. Het bureau is ervan overtuigd dat elke organisatie deze kracht in zich heeft en dat een sterke merkidentiteit en-strategie kan bijdragen aan een meer inspirerende en verbonden wereld.

Made by Studio Soaked
Snelle communicatie? Daar houd ik ook van!