De sleutelvraag die jouw organisatie ultieme focus geeft.

Jouw organisatie moet focus hebben om te kunnen groeien en in beweging te komen. Maar hoe krijg je als leider die focus die nodig is? In het sense© programma gaan we samen aan de slag om die focus te creëren. Wil je eerst zelf aan de slag? Gebruik dan deze sleutelvraag. Dit kan je een mooi inzicht geven. Ik kan je garanderen dat hij effectief is…


De nummer 1 kampioen

"Waarin zien ze jou als kampioen?". Door te weten wat je klanten en medewerkers zien als jouw sterkste punt, weet je waar je je moet richten en wat je unieke kracht is ten opzichte van anderen. Dit is hetgeen wat het meest aanspreekt, opvalt of waar ze het meest waardering voor hebben.

Door je te focussen op die unieke kracht creëer je niet alleen waardevolle binding, maar ook een heldere en gerichte richting voor je organisatie.


En wat zegt het antwoord over jou? Het kan onthullen wie je bent en waar je voor staat als organisatie. Het toont aan wat kenmerkend is en waar je kracht ligt. Het vinden van het antwoord op deze vraag is de eerste stap naar de focus die je nodig hebt om je organisatie naar de volgende stap te brengen.


Dus, wil je zelf aan de slag om focus te creëren voor jouw organisatie? Stel vandaag de dag nog deze vraag aan jouw klanten en medewerkers: “Waarin zien ze jou als kampioen?" Het zal je verbazen wat voor inzicht het geeft. 


Made by Studio Soaked
Snelle communicatie? Daar houd ik ook van!